0

Gidenler.Me'den herkese yeniden merhabalar!

[Resim: attachment.php?aid=318]

Uzun süre sonra yeniden merhaba dostlar,

Daha önce yodofoo.com.tr olarak bu web sitesini yayına sokmuş ve bir blog üzerinden yayın yapacağımı söylemiştim. Yodofoo'da kendi alanında uzman kişilerle sizlere dersler anlatılacak ve soru çözümlerinizi burada beraber yapacaktık. İşler pek istediğimiz gibi gitmediğinden yodofoo projesini rafa kaldırmak zorunda kaldım/kaldık. Bu sebepten bende kendi web siteme odaklanmak istedim. Daha önceden bir blog sitem vardı. Ancak iş yoğunluğu kişisel problemlerim derken onuda ihmal ettim. Tekrar yayına sokmak istedim onun üzerinden giderek devam edecektim ama bu defa sunucunun php sürümünün çok yüksek olması 2013 yılında kapatılan sitenin bu sürüme uygun olmaması nedeniyle bu da olmadı. Mecburen bu yarım yamalak siteye kaldık Big Grin Burada rabbimden bir kaza bela olmazsa eski yazılarımı burada paylaşacak(ki bir çok emek vardı o yazılarda) ders anlatımlarıma burada devam edeceğim.

Benim ilk web sitemi yayın hayatına başlattığımda bir hedefim vardı, "Bu web sitesinde doğru ve güncel bilgiler olmalı" diye. Bu hedef o zaman çok safçaydı. Herkes her şeyin doğrusunu bilemez ama herkes var olan bilginin uzmanı olduğu kadarıyla doğrusunu bilir ve yanlışını düzeltir. Burada bende bitirdiğim bölüm kadarıyla gündemde olanları değerlendirecek ve burada site gündemi oluşturacağım. Sorularınız olursa da konuların altında belirtmekten kaçınmayın Smile

Yazarımız Hasan hakkında: Adım Hasan, ama bir dönem MyBB kullananlar beni Yondaime nicki ile tanırdı. 2009 da başladı web maceram, MyBB, Wordpress, Matematik, Adalet, Bilgisayar Programcılığı, derken şimdide burada bir şeyler yapmaya çalışıyorum :)

Yazıya herhangi bir yorum yapılmadı

[-]
Hızlı Cevap
Güvenlik Kodu:
Lütfen, resmin üzerindeki harf ve rakamlardan oluşan Güvenlik Kodunu, aşağıdaki metin kutusuna giriniz.
Güvenlik Kodu:
(Büyük/Küçük harf duyarsız)

Reklam
Reklam

Kategoriler

Yasal Uyarı
Bu internet sitesi içeriğinde yer alan tüm yazılar Gidenler.Me’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır. Bu hakları ihlal eden kişiler, 5846 sayılı Fikir ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar. Gidenler.Me, ilgili yasal işlem başlatma hakkına sahiptir. Gidenler.Me Blog'da yer alan tüm yazılar/makaleler bilgi edinme amacı ile sınırlı olup Gidenler.Me'den izin alınmaksızın değiştirilemez, çoğaltılamaz, yayımlanamaz, dağıtılamaz, umuma iletilemez, başka bir lisana çevrilemez.

Türkçe Çeviri: MyBB, Yazılım: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
GM v1.0.20 theme designed for MyBB