0

MyBB Zaman Tüneli Plugini

Merhaba MyBB severler veya sevmeden kullananlar dostlar.

MyBB official(resmi) sitede gördüğüm ve sizlerinde kullanması için çevirisini yaptığım MyBB Zaman Tüneli Pluginini hem tanıtmaya hemde kurulumu nasıl yapılacak anlatmaya geldim.

Malumunuz MyBB üye sayfaları çok sade ve çoğu kullanıcı bu görüntüyü sevmiyor. Bunun yerine alternatif görünüş veya tema bakmaktalar. Bunun yerine 2014 yılı Facebook üye sayfası görünüşüne atıfta bulunan "MyBB Timeline" eklentisini denemenizde fayda var. Bu eklentiyle üye profiliniz yeni ve sekmeli bir görünüşe sahip oluyor. Bu pluginle beraber üyelerin

• Son mesajları
  • Son konuları
  • Hakkındaki bilgiler
  • Arkadaşları
üye sayfasında kategorileniyor. Ha şu aklınıza gelebilir: "Üye yorumları var mı?". Ne yazıkki bu sekme dışında başka bir şey ne yazık ki yok Confused

Üye profilini görmek isteyenler site üyelerimizin sayfalarını kontrol edebilir ama uğraşmak istemeyenler için ise ekleri aşağıya bırakıyorum buradan bakabilirler
İndir

Gelelim kuruluma:
Çok öyle aham şaham bir kurulumu yok.

.zip   MyBB Zaman Tüneli.zip link (Dosya Boyutu: 12.71 KB / İndirme Sayısı: 23)
  1. Yukarıda verdiğim .zip dosyasını indirip açıyorsunuz. İçinden çıkan dosyaları ftp ile forumunuz kurulu olduğu dizine gönderiyorsunuz.
  2. Admin Panel Sağ ok Forum Ayarları Sağ ok Eklentiler Sağ ok MyBB Zaman Tüneli Plugini bulup aktifleştiriyorsunuz.
  3. Admin Panel Sağ ok Forum Ayarları Sağ ok Forum Ayarlarında Sağ ok MyBB Zaman Tüneli Plugini ayarını bulup aktifleştirmeyi evet seçip onay veriyorsunuz.

Plugin kullanıma hazır tamam

Bkz: Forumdaki konuya gitmek için tıklayınız...  URL'ye Git

Yazarımız Hasan hakkında: Adım Hasan, ama bir dönem MyBB kullananlar beni Yondaime nicki ile tanırdı. 2009 da başladı web maceram, MyBB, Wordpress, Matematik, Adalet, Bilgisayar Programcılığı, derken şimdide burada bir şeyler yapmaya çalışıyorum :)

Yazıya herhangi bir yorum yapılmadı

[-]
Hızlı Cevap
Güvenlik Kodu:
Lütfen, resmin üzerindeki harf ve rakamlardan oluşan Güvenlik Kodunu, aşağıdaki metin kutusuna giriniz.
Güvenlik Kodu:
(Büyük/Küçük harf duyarsız)

Reklam
Reklam

Kategoriler

Yasal Uyarı
Bu internet sitesi içeriğinde yer alan tüm yazılar Gidenler.Me’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır. Bu hakları ihlal eden kişiler, 5846 sayılı Fikir ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar. Gidenler.Me, ilgili yasal işlem başlatma hakkına sahiptir. Gidenler.Me Blog'da yer alan tüm yazılar/makaleler bilgi edinme amacı ile sınırlı olup Gidenler.Me'den izin alınmaksızın değiştirilemez, çoğaltılamaz, yayımlanamaz, dağıtılamaz, umuma iletilemez, başka bir lisana çevrilemez.

Türkçe Çeviri: MyBB, Yazılım: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
GM v1.0.20 theme designed for MyBB